Omgeving

Voorzieningen:

Supermarkt Jumbo (1,7 km)

Supermarkt AH ( 3 km)

Landwinkel Doruvael ( 50 m) Open op vrijdag en zaterdag 9.00 tot 16.00

Fruitbedrijf van Lint (2.1 km) Open op woe en vrij van 13.00 tot 18.00, zat van 9.00 tot 17.00

IJssalon Daans Droomijs (3 km)


Buitenzorg Doruvael:

Deze Theetuin is geopend van mei tot oktober.  Je kan bij ons een taartje of een overheerlijke tosti van kazen van onze eigen boerderij eten. Wij hebben o.a. speciale kruidenthee van kruiden die bij onze buren worden geplukt. Deze theetuin bevind zich op 50 meter van onze camperplaats.   

* koffie, thee, cappuccino en verder verrassingen wat het seizoensweer ons brengt: soepen, warme choco etc….                                                    

Woensdag t/m vrijdag
10.00 uur tot 16.00 uur (uitgezonderd feestdagen)

 


Bezienswaardigheden: 

Landgoed Linschoten

Landgoed Linschoten

Landgoed Linschoten is met 450 hectare het grootste landgoed in de Randstad. Het omvat een landhuis met park, waterlopen, monumentale boerderijen, graslanden en bossen. Het park is in 1834 door landschapsarchitect Jan David Zocher heringericht. Tegenwoordig is het een beschermd natuurgebied waar veel bijzondere planten te vinden zijn, zoals daslook, aronskelk, vogelmelk en wilde hyacinten. Dus reden genoeg om ook het landgoed zelf te bezoeken.
Het landgoed Linschoten ligt op ongeveer 6 km van de camperplaats af.

www.landgoedlinschoten.nl

De Molen Valk:

Al ruim 250 jaar bepaalt molen De Valk het stadgezicht van Montfoort. De bezoekers zijn van harte welkom voor een rondleiding of voor aanschaf van de molenproducten  in de molenwinkel. Deze is geopend op zaterdag van 10.00 tot 16.00. In de even weken is de winkel ook geopend van 13.30 tot 16.00

Meer informatie vindt u op:

www.molendevalk.nl

 

Het Belokenland

Eendenkooi

Deze eendenkooi kunt u vinden op 1 km van onze camperplaats. Bestaat sinds 1700 ongeveer. In 1984 is deze gerestaureerd. Zij hebben ook een musea met oude rijtuigen. Er zijn ook rondleidingen. Voor reserveringen kunt u terecht op:

www.hetbelokenland.nl